Skip to main content

61 - 75 van 238 getoond

Heel Veel Success! <3

Stefan

8 januari 2022

heel veel succes ! <3

Stefan

8 januari 2022

-

Keith

8 januari 2022

Top initiatief. Succes mensen!

Maaike

6 januari 2022

Vader van Helena, non-binair

GJH

6 januari 2022

De hoogste tijd dat Amsterdam weer een queer gym krijgt. Ik help graag om het mogelijk te maken.

Johan Amsterdam

4 januari 2022

Veel succes met de oprichting!

4 januari 2022

Ik zag net een aflevering van Queer Eye waarin een queer gym de safe space was van een trans vrouw en kon zien hoe belangrijk zo een plaats is voor de queer community. Heel trots op jullie!!

Melissa Domacassée

4 januari 2022

Als queer en nonbinair persoon is het elke keer spannend om te gaan sporten. Zeker bij een sportschool, waar ik vaak weinig mensen ken. Er zijn zoveel dingen die ik moet overwegen. Welke kleedkamer gebruik ik? Wat als iemand me niet in die kleedkamer wil hebben? Zal ik oke behandeld worden?
Ik vraag van tevoren bij de balie of ze ervaring hebben met transgender sporters. Of ik de herenkleedkamer mag gebruiken, ook al ben in nog niet ver in mijn transitie. Of ze actie zullen ondernemen als iemand me uitscheld.
De meeste mensen zijn aardig en accepteren me, maar één iemand die dat niet doet is genoeg om je onveilig te laten voelen. Ik ben toen ik jonger was en wedstrijdzwemmen deed wel eens uitgemaakt voor lesbo, en diegene wilde daarna niet in dezelfde ruimte omkleden als ik. Toen ik dat aangaf kreeg ík de optie om me om te kleden in de pashokjes - niemand die iets tegen haar zei.
Ik heb het goed gehad. Ik ken mensen die veel erger zijn uitgescholden, of zelfs in elkaar geslagen. Alleen maar omdat ze anders zijn.
Het is vermoeiend, het is deprimerend, en het is eng. Daarom wil ik deze sportschool. Een sportschool waar dit soort gedrag nooit getolereerd zou worden, en waar mensen zoals ik gewoon welkom zijn.

Wytse

4 januari 2022

Heel veel succes! 🏳️‍🌈💪🏻

Dagmar

4 januari 2022

Als je tussen wal en schip valt, bouw dan zelf je boot ⛵️✨

Josie

4 januari 2022

Voor onze kinderen

Valerija

3 januari 2022

Prachtig initiatief! Zet ‘m op! 🌈

Jochem

30 december 2021

Geweldig en belangrijk initiatief! 🏳️‍🌈

Gary

30 december 2021

Build a sportive safe space for queer people like me

28 december 2021